Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Captcha *

Zi Polyfenol  η απόλυτη ευεξία φτιαγμένη με νανοτεχνολογία

Η πλούσια θρεπτική του αξία και η υψηλή βιοδιαθεσιμότητα , κάνουν το  Zi Polyfenol  ένα μοναδικό βιοδραστικό συμπλήρωμα.

Το Zi polyfenol είναι ένα 100% φυσικό βιοδραστικό συμπλήρωμα διατροφής  που φτιάχνεται από τους σπόρους και τις φλούδες σταφυλιών της ποικιλίας Vitis Vinifera. Χάρη στις δυνατότητες της νανοτεχνολογίας , το τελικό προϊόν παραμένει αγνό προσφέροντας τις διατροφικες του αξίες εις το μέγιστον.  Το Zi Polyfenol περιέχει περισσότερες από 3000 διαφορετικές πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικά) όπως Ρεσβερατρόλη, Ανθοκυανίνες, Κατεχίνες, Επικατεχίνες, Ρουτίνη, Κουερσετίνη, Καεμφερολη κ.α. Το μικροσκοπικό μέγεθος των ​σωματιδίων της σκόνης στα 2 - 20 μικρόμετρα, αυξάνει την βιοδιαθεσιμότητα  και την αποτελεσματικότητα του Zi Polyfenol κάνοντας το ασυναγώνιστο.

Τα πολλαπλά οφέλη στην υγεία

Οι πολυφαινόλες, οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που εμπεριέχονται στο Zi polyfenol σε μικροσκοπική μορφή, αυξάνουν τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες του προϊόντος. Μελέτες έχουν δείξει πως όταν οι πολυφαινόλες δρουν συνεργι​​στικά, φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα. Κάτι που είναι εφικτό με το Zi Polyfenol, εξαιτίας της πλούσιας ποικιλίας πολυφαινολών που περιέχει. Οι πολυφαινόλες παρέχουν προστασία έναντι διάφορων παθήσεων, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνος, αρθρίτιδα, διαβήτη, λοίμωξη ή άσθμα. Η αντιοξειδωτική δράση του Zi polyfenol, καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπει την οξείδωση που γερνά το ανθρώπινο σώμα. Τα αντιοξειδωτικά είναι σε θέση να αλληλεπιδράσουν με τα σωματίδια ελευθέρων ριζών, καταστρέφοντάς τα πριν ξεκινήσουν αλυσιδωτή αντίδραση.

Αποτοξίνωση εγκεφάλου

Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός είναι ο φύλακας του εγκεφάλου. Επιτρέπει στα σωστά θρεπτικά συστατικά να περάσουν στα εγκεφαλικά κύτταρα. Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός εμποδίζει τις ξένες ουσίες να εισέλθουν και να βλάψουν τις ευαίσθητες λειτουργίες του εγκεφάλου.   Η διαδικασία επεξεργασίας των πολυφαινόλων με νανοτεχνολογία μας επιτρέπει να μειώσουμε τα σωματίδια στα 2-20 mm. Ως αποτέλεσμα τα μικρά αυτά σωματίδια μπορούν να περάσουν από το τοίχωμα του αιματοεγκεφαλικού φραγμού προσφέροντας έτσι τις αντιοξειδωτικές και άλλες ευεργετικές τους ιδιότητες.

Μερικές από τις πιο μελετημένες και ευρέως γνωστές πολυφαινόλες που περιέχει το Zi polyfenol

Πολυφαινόλες
και αθλητική απόδοση

Οι επικατεχίνες έχουν μελετηθεί τα τελευταία χρόνια και μέχρι σήμερα, οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι μπορούν να προσφέρουν ένα μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων στον αθλητισμό. Οι επικατεχίνες δρουν μειώνοντας την ποσότητα της μυοστατίνης, διευκολύνοντας έτσι περισσότερη μυϊκή ανάπτυξη μέσω της αυξημένης φολιστατίνης. Σύμφωνα με μελέτες, η φολιστατίνη έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη μυοστατίνη ενώ ενισχύει τον σχηματισμό μυών και τη δημιουργία νέων μυϊκών κυττάρων. Βελτιώνει ουσιαστικά την ικανότητά σας να χτίζετε περισσότερους μυς. ​ Οι πολυφαινόλες  επικατεχίνες μπορεί να είναι μια ελκυστική επιλογή για ανάκαμψη από μια έντονη άσκηση αντίστασης.

Ενίσχυση της μυϊκής ανάπτυξης
Περισσότερη δύναμη και αντοχή
Διέγερση σύνθεσης των μυϊκών πρωτεϊνών