Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Captcha *

Zi Polyfenol για ζώα
100 % Φυσικές πολυφαινόλες 
για την ενίσχυση και την καλύτερη υγεία των ζώων σας!

Προστασία και αντιγήρανση

Οι πολυφαινόλες μειώνουν αποτελεσματικά τον αριθμό των ελεύθερων ριζών στο ζώο, αποτρέπουν τις αλυσιδωτές τους αντιδράσεις προλαμβάνοντας σημαντικά την καταστροφή των κυττάρων και των ιστών. Είμαστε σίγουροι ότι η σκόνη μας θα κάνει αξιοσημείωτη διαφορά στην απόδοση και το προσδόκιμο ζωής των αλόγων των πελατών μας.

  • Λειτουργεί όταν το προφίλ των ορυκτών είναι ισορροπημένο. 
  • Βοηθά στην καλύτερη χρήση ενέργειας.
  • Ποιοτική αύξηση όλων των παραμέτρων εκσπερμάτωσης του επιβήτορα.
  • Καλή όρεξη για φαγητό ακόμη και σε αυξημένες καθημερινές θερμοκρασίες. 
  • Σημαντική μείωση της εφίδρωσης κατά τη διάρκεια της άσκησης.
  • Σταθεροποίηση του εσωτερικού περιβάλλοντος των αλόγων υπό φορτίο.
  • Ταχύτερος χρόνος αναγέννησης μετά την άσκηση.
  • Αυξημένη απωθητική δράση ενάντια στα τσιμπήματα εντόμων.
  • Για τη διατροφή, την προστασία και την αναγέννηση του αρθρικού χόνδρου και ιστούς.
  • kατάλληλο για προληπτική χορήγηση.

Επιστημονική μελέτη

Οι ισχυρισμοί μας σχετικά με τις επιδράσεις της τροφής μας Polyphenol για άλογα βασίζονται σε μια επιστημονική μελέτη που πραγματοποίησε ο καθηγητής. Marko Halo, PhD. Τα ζώα που συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη παρακολουθήθηκαν από το Τμήμα Ειδικής Ζωοτεχνίας στο SPU Nitra. 
Οι εργαστηριακές δοκιμές πραγματοποιήθηκαν από το Γεωργικό Πανεπιστήμιο της Σλοβακίας AgroBioTech Nitra, κατά τη περίοδο, 26 Ιουνίου 2019 έως 31 Ιουλίου 2019.

Η μελέτη περιλάμβανε 12 άλογα της Σλοβακικής φυλής Warmblood (6 φοράδες και 6 ευνούχων), ηλικίας 6-12 ετών. Τα άλογα χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των 6. Και στις δύο ομάδες, τα άλογα βρίσκονταν στο ίδιο φορτίο προπόνησης και τρέφονταν με τα ίδια υγρα και πλήρες μείγματα τροφής σύμφωνα με την μελέτη.
Στην πειραματική ομάδα δόθηκε το συμπλήρωμα διατροφής POLYFENOL σε ημερήσιες δόσεις των 30 g στο κάθε άλογο..
Ένα δείγμα αίματος ελήφθη από όλα τα άλογα για να προσδιοριστεί το μεταβολικό προφίλ πριν, στη μέση και στο τέλος του πειράματος.  

Συμπεράσματα

Με βάση την ανάλυση των παρακολουθούμενων παραμέτρων του μεταβολικού, ορυκτού προφίλ και την αξιολόγηση των ποιοτικών παραμέτρων των αλόγων, μπορούμε να δηλώσουμε ότι: 

Όλα τα παρουσιαζόμενα ευρήματα είναι το αποτέλεσμα μιας αρχικής μελέτης αρκετών εβδομάδων και η επιβεβαίωσή τους απαιτεί περαιτέρω παρακολούθηση με μεγαλύτερη περίοδο και σε διαφορετικούς βαθμούς άγχους. Ωστόσο, μπορούμε να δηλώσουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα στο εσωτερικό περιβάλλον των αλόγων που κατανάλωναν POLYFENOL και την αναγέννησή τους ότα είναι υπό φορτίο.