Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Captcha *

Φτιαγμένο από τους σπόρους και τη φλούδα των σταφυλιών

Η μοναδική μικρο-σκόνη Zi Polyfenol παράγεται με  δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην νανοτεχνολογία. 
Είναι η μόνη στον κόσμο που προσφέρει μίγμα σταφυλιού  από τους σπόρους και τη φ​​λούδα,  
χωρίζοντας τα σε  μικροσωματίδια με μέσο μέγεθος  2-20 μικρόμετρα.

Το Zi polyfenol είναι ένα 100% φυσικό βιοδραστικό συμπλήρωμα διατροφής  που φτιάχνεται από τους σπόρους και τις φλούδες σταφυλιών της ποικιλίας Vitis Vinifera. Χάρη στις δυνατότητες της νανοτεχνολογίας , το τελικό προϊόν παραμένει αγνό προσφέροντας τις διατροφικές του αξίες εις το μέγιστον.  Το Zi Polyfenol περιέχει περισσότερες από 3000 πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικά) όπως Ρεσβερατρόλη, Ανθοκυανίνες, Κατεχίνες, Επικατεχίνες, Ρουτίνη, Κουερσετίνη, Καεμφερόλη κ.α. Το μικροσκοπικό μέγεθος των ​σωματιδίων της σκόνης στα 2 - 20 μικρόμετρα, αυξάνει την βιοδιαθεσιμότητα  και την αποτελεσματικότητα του Zi Polyfenol κάνοντας το ασυναγώνιστο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tι είναι οι πολυφαινόλε​ς        

Οι πολυφαινόλες είναι φυσικά αντιοξειδωτικά που βρίσκονται σε φυτικές τροφές, όπως φρούτα, λαχανικά, βότανα, μπαχαρικά, τσάι, μαύρη σοκολάτα και κρασί. Οι σπόροι των σταφυλιών είναι από τις πλουσιότερες πηγές πολυφαινολών. Οι πολυφαινόλες μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε ομάδες όπως Φλαβονοειδή, Φαινολικά οξέα, Πολυφαινολικά αμίδια κ.α. και έχουν αναγνωριστεί περισσότεροι από 8.000 τύποι. Τα φυτά χρησιμοποιούν τις πολυφαινόλες ως ουσία που προστατεύει τον εαυτό τους και τους καρπούς τους από τις επιπτώσεις των δυσμενών συνθηκών. Αυτές οι ουσίες μπορούν να διασφαλίσουν την προστασία , την αναγέννηση και αναπαραγωγή όχι μόνο του φυτού αλλά και του ανθρώπινου οργανισμού. Η αντιοξειδωτική τους δράση, καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπει την οξείδωση που γερνά το ανθρώπινο σώμα.

Η καινοτομία στην παραγωγή του Zi polyfenol       

Είμαστε επιλεκτικοί χρησιμοποιώντας μόνο μπλε σταφύλια, που καλλιεργούνται με βιοδυναμικές τεχνικές καλλιέργειας για τη μεγιστοποίηση της ισχύος τους. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, δίνεται έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών χρησιμοποιώντας επιλεγμένους, ώριμους και υγιείς σπόρους μαζί με τη φλούδα, τα οποία δ​​εν έχουν υποστεί ζύμωση. Αυτή η ακατέργαστη πρώτη ύλη υποβάλλεται σε πολλαπλή εργαστηριακή ανάλυση όπου η καθαρότητα των σπόρων σταφυλιών ελέγχεται έναντι διαφόρων μυκήτων και επιβλαβών ξένων ουσιών. Στη συνέχεια, διασπάται με νανοτεχνολογία σε μικρο-σκόνη με σωματίδια μεγέθους 2-20 μικρόμετ​ρα. Καμία χημική ουσία δεν χρησιμοποιείται ποτέ για τη δημιουργία του τελικού προϊόντος. Το κρύο νερό είναι ο μόνος πόρος που χρησιμοποιείται. Στην τελευταία φάση, η σκόνη γεμίζεται σε φυτικές κάψουλες, δημιουργώντας ένα 100% καθαρό φυτικό προϊόν έτοιμο για άνετη κατανάλωση.

Σύγκριση του Zi Polyfenol με παρόμοια προϊόντα.

Το Zi Polyfenol είναι πιστοποιημένο ως μικρο-σκόνη και όχι σαν εκχύλισμα όπως τα πλείστα συμπληρώματα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εκχύλιση επηρεάζει τη φυσική δομή των πολυφαινολών. Στις διαδικασίες εκχύλισης χρησιμοποιύν χημικές ουσίες και θερμικά μέσα τα οποία καταστρέφουν τα θρεπτικά συστ​ατικά. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, το Zi Polyfenol παράγεται εντελώς χωρίς τη χρήση διαδικασιών εκχύλισης. Τα σωματίδια του Zi Polyfenol έχουν στρογγυλό σχήμα. Τα σωματίδια άλλων προϊόντων είναι ως επί το πλείστον αιχμηρά. 

Zi Polyfenol
Οβάλ άκρα ​σωματιδίων 
μικρομέτρου
μεγέθους 

 Παρόμοια προιόντα
Αιχμηρά άκρα ​σωματιδίων 
μικρομέτρου μεγέθους
 

Zi Dobre oil  - Vitis Vinifera
Φυσικό έλαιο σπόρων σταφυλιού
ψυχρής έκθλιψης με επιπρόσθετη  μικρο-σκόνη πολυφαινόλης

Το Zi Dobre oil περιέχει μεγάλη ποσότητα βιοδραστικών ουσιών, λιπαρών οξέων, πολυφαινολών, μακρο και μικρο-στοιχείων. Έχει  ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του σε φλαβονοειδή. Το έλαιο από τους σπόρους του σταφυλιού απορροφάται φυσικά από τους πόρους του δέρματος προσφέροντας μια ευεργετική παροχή αντιοξειδωτικών, προβιοτικών και ενζύμων.

Η  επιπρόσθετη  μικρο-σκόνη Zi Polyfenol στο λάδι, πολλαπλασιαζει τις ευεργετικές του ιδιότητες προσφέροντας υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα και θρεπτική αξία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκτός από τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό, το προϊόν Zi polyfenol είναι διαθέσιμο για κατανάλωση και από ζώα. 

Zi Polyfenol για Άλογα
100 % Φυσικές πολυφαινόλες 
για την ενίσχυση και την καλύτερη 
υγεία των αλόγων!


Προστασία και αντιγήρανση

Οι πολυφαινόλες μειώνουν αποτελεσματικά τον αριθμό των ελεύθερων ριζών στο ζώο, αποτρέπουν τις αλυσιδωτές τους αντιδράσεις προλαμβάνοντας σημαντικά την καταστροφή των κυττάρων και των ιστών. Είμαστε σίγουροι ότι η σκόνη μας θα κάνει αξιοσημείωτη διαφορά στην απόδοση και το προσδόκιμο ζωής των αλόγων των πελατών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ