Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Captcha *
ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ
ΚΑΤΕΧΙΝΕΣ
ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ
ΡΟΥΤΙΝΗ

Οφέλη από τη λήψη πολυφαινόλης στον αθλητισμό και γενικά την άσκηση

  • Καλύτερη μυϊκή υγεία με τη μείωση του μυϊκού πόνου μετά την προπόνηση
  • Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος
  • Αύξηση της αντοχής και βελτίωσης της αθλητικής απόδοσης
  • Καλύτερη πρόσληψη οξυγόνου κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση
  • Ενίσχυση δύναμης
  • Αύξηση μυικής μάζας
  • Αύξηση της ικανότητας του σώματος να καθαρίζει τις ελεύθερες ρίζες που βοηθά στη μείωση του οξειδωτικού στρες
  • Δυνατές αρθρώσεις
  • Μείωση φλεγμονής
  • Γρήγορη αποκατάσταση μυών
Συνεργιστική Δράση - Καλύτερα Αποτελέσματα

Οι πολυφαινόλες, οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που εμπεριέχονται στο Zi polyfenol σε μικροσκοπική μορφή, αυξάνουν τις ευεργετικές και 
θεραπευτικές ιδιότητες του προϊόντος. Μελέτες έχουν δείξει πως όταν οι πολυφαινόλες δρουν συνεργι​​στικά, φέρνουν καλύτερα 
αποτελέσματα. Κάτι που είναι εφικτό με το Zi Polyfenol, εξαιτίας της πλούσιας ποικιλίας πολυφαινολών που περιέχει.

Αύξηση μυικής μάζας και δύναμης με Επικατεχίνες

Αύξηση Δύναμης και αντοχής με Κερσετίνη

Η πολυφαινόλη επικατεχίνη που περιέχεται σε αφθονία στο Zi Polyfrenol, είναι ωφέλιμη για τους αθλητές καθώς ενισχύει την μυϊκή ανάπτυξη. Η επικατεχίνη δρα αναστέλλοντας μια πρωτεΐνη που ονομάζεται Μυοστατίνη. Αυτό που κάνει η Μυοστατίνη είναι ότι ουσιαστικά περιορίζει την ποσότητα μυών που μπορείτε να αποκτήσετε. Όταν αυτή μειωθεί, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερη μυική μάζα. Εκτός από την αναστολή της μυοστατίνης, αυξάνει και τη φολλιστατίνη. Η φολλιστατίνη είναι μια άλλη βασική πρωτεΐνη που  έχει θετικά οφέλη για την ανάπτυξη των μυών όταν αυξάνεται.

Η πολυφαινόλη ​κερσετίνη που περιέχεται στο Zi Polyfrenol βοηθά στην αύξηση της αντοχής και τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. Η κερσετίνη αποδεικνύεται ότι είναι βασικός παράγοντας για την ελαχιστοποίηση της φλεγμονής και την ενίσχυση της αποκατάστασης κατά και μετά την άσκηση.

Τ ο Zi polyfenol είναι ένα 100% φυσικό βιοδραστικό συμπλήρωμα διατροφής που φτιάχνεται από τους σπόρους και τις φλούδες σταφυλιών της ποικιλίας Vitis Vinifera. Χάρη στις δυνατότητες της νανοτεχνολογίας ,το τελικό προϊόν παραμένει αγνό προσφέροντας τις διατροφικες του αξίες εις το μέγιστον. Το Zi Polyfenol περιέχει περισσότερες από 3000 διαφορετικές πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικά) όπως Ρεσβερατρόλη, Ανθοκυανίνες, Κατεχίνες, Επικατεχίνες, Ρουτίνη, Κουερσετίνη, Καεμφερολη κ.α. Το μικροσκοπικό μέγεθος των ​σωματιδίων της σκόνης στα 2 - 20 μικρόμετρα, αυξάνει την βιοδιαθεσιμότητα και την αποτελεσματικότητα του Zi Polyfenol κάνοντας το ασυναγώνιστο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Ηλεκτρονικό Κατάστημα ΕΔΩ